Az oldal segítő szándékkal készült,

hogy a kezdők, tétovázók számára tippeket, ösztönzést adjak a sikeres gyógyulásokhoz. 

Kívánom, hogy mindenki találjon a "ládámban" egy számára kincset érő tippet, gondolatot, hogy elindulhasson az úton ...


Késmárki László könyvei először hihetetlenül bonyolultnak tűntek, de mára a gyógyító kéztartás a mindennapjaim természetes része lett fizikai, lelki és mentális síkon egyaránt.

Nagyon kérlek ne ijedj meg a rengeteg számodra ismeretlen szótól, sosem hallott kifejezésektől. Vagy keress rá a neten, értelmező- és idegen szavak szótárban, ha szeretsz kutakodni, vagy lépj át rajta. A konkrét gyógyítások leírásánál jóval kevesebb ilyennel találkozol, mint az általánosabb ismertető részeken.

Amikor végre belevágtam, az első próbák után, majdnem feladtam, mert képtelen voltam figyelni egyszerre a légzésre, számolni, teljes átéléssel mondogatni a megerősítéseket, majd a mantrákat, figyelni az eltelt időt és még vizualizáljam a színeket is  …  de sikerült magamra, a saját képességeimhez igazítva kialakítani egy módszert a könyv alapján és azóta nincs megállás, egymás után születnek az újabb sikerek.

Én egy teljesen átlagos, hétköznapi, rohanó világban élő ember vagyok, akinek nincsenek különleges képességei, "állatorvosi lónak" is elmehetnék, annyi betegségem volt és van, tehát ha nekem sikerült, bárkinek sikerülhet:)

Figyelem!! Nem csak fizikai betegségeket lehet vele gyógyítani, hanem fejlesztheted vele a képességeidet, megoldhatod a lelki és mentális problémáidat, jelentős spirituális fejlődést érhetsz el!!!

Kizárólag tényleges és teljes gyógyulások kerülnek tőlem és a környezetemből bejegyzésre a módszer részletes bemutatásával, maximálisan megtartva Késmárki László útmutatásait.

Eredményes használatukhoz javaslom a bejegyzésekben megjelölt könyvek beszerzését, mert a blog csak az egyén egyedi alkalmazását tartalmazza, de minden esetben sokféle módon juthatunk el a célig és gyakran ugyanarra a problémára nagy a választék a megoldásra.

Az első időszakban nálam a megerősítéseken, a vizualizáción volt a hangsúly és az eredmény átélésén, de másnak lehet, hogy a mantra, vagy a légzés az erőssége. Most azonban igyekszem már a mantrát és légzést is használni. 

"A mudrák állandó gyakorlásával elérhető a test és az elme teljes átalakítása, újjászületése, az öntudat kibővülése, amit a misztériumiskolában a főnixmadárral szimbolizáltak."


Ha bárkinek kérdése van, vagy segítségre szorul, elakad, írjon :)

Köszönöm Késmárki Lászlónak, hogy hatalmas munkájával lehetővé tette, mások hozzáférését is e tudáshoz!

könyvekből vett idézetek dőlt betűvel és zöld színnel szerepelnek a blogban, jelezve, hogy melyik könyv, hányadik oldalán találhatóak az idézett szövegek.


Kívánom mindenkinek, hogy sokszor átélhesse:  Jesszusom, ez működik !!! ... és ilyen egyszerű ???       2017. november 22.
                   
                                                                                                    Eszter