Chin-mudra


Ez a kéztartás normalizálja a magas vérnyomást, eltávolítja a stresszt, az aggodalmakat, a depressziót, megszünteti az álmosságot; javítja a koncentrációt, gyorsítja a gondolkodási folyamatokat, serkenti a memóriát.Kéztartása: A bal mutatóujj behajlítva a hüvelykujj tövéhez ér. Többi ujj kinyújtva. Kezeit combjaira helyezze! 5-7 percig végezze, közben rezegtesse 2 percig a mantrát!

Mantra: srím; így rezegtesse:ssrríímm.

Hatása a fizikai világban: pénz bevonzása.

Testi hatása: normalizálja a magas vérnyomást, eltávolítja a stresszt, az aggodalmakat, a depressziót, megszünteti az álmosságot. Enyhíti az érzelmi stresszt, a szorongást, a nyugtalanságot, a melankóliát, a szomorúságot. Javítja a koncentrációt, gyorsítja a gondolkodási folyamatokat, serkenti a memóriát. 

A mudra által aktiválható képességek, tulajdonságok: jó kedély, anyagi kötöttségektől mentesség, érző szívűség, felsőbb szeretet, égi harmónia, érzelmi telítettség, szeretet-eksztázis, koncentráció, más hibáiból tanulás, analógiák feltárulása, transzállapot; segít szembenézni az apa/ anya szereppel (és felkészít rá), segít kijönni a gyerekkel
.
Késmárki László:A mudrák titkos kódja Ankh kiadó 2018.