Súlyos, erős fájdalmakkal járó vastagbélgyulladásból teljes gyógyulás

79 éves hölgy, 10 hónapja tartó súlyos, erős fájdalmakkal járó vastagbélgyulladástól szenvedett. 

A főváros és a Dunántúl sok specialistáját felkeresték, az ajánlott gyógyszerek, természetgyógyászati és homeopátiás szerek egyike sem javított az állapotán. Nagyon erős fájdalmai voltak, szinte állandó hasmenéssel. Az utóbbitól a 10. hónap végére úgy sikerült megszabadulnia, hogy szinte már semmit sem evett. 

Jelentősen lefogyott és az állandósult erős fájdalom mellett lelkileg is nagyon megviselte a kilátástalannak tűnő állapot.

Ekkor hívott fel telefonon. Elmondása szerint az ingájával kérdezett rá, hogy hová forduljon és engem kapott válaszul, amit valójában először egyikünk sem értett és jókat mosolyogtunk rajta.

Hamar rájöttünk azonban, hogy a mudrák miatt kellet találkoznunk, amivel én már fél éve ismerkedtem. Rögtön hívta is a közeli könyvesboltot, hogy szerezzék be neki a könyveket. Másnapra a könyvek a kezében és azonnal belevágott. Naponta kétszer 3 hónapig folyamatosan végezte a kéztartást, megerősítést, mantrát. Nagyon hitt az utolsónak tűnő lehetőségben :)

Már a 3. héten csökkent a fájdalom, jobb volt a közérzete, és apránként kezdte újra óvatosan kipróbálni a különböző ételeket, gyümölcsöket, stb. 

Úgy helyrehozta magát, hogy a 3. hónap végére (2017. október) mindenevő lett. 

Valójában a gyógyulás már hamarabb megtörtént, csak sok időt vett igénybe mire minden ételt, élelmiszert, zöldségféléket, gyümölcsöket egyesével kipróbált.

Azért vártam a közzététellel, hogy biztosak lehessünk a végleges gyógyulásban. Azóta 5 hónap telt el, ami már biztosíték a véglegességre.

Szigorúan betartott mindent, amit Késmárki László javasolt a gyógyuláshoz. A könyv ide vonatkozó részletei:

2016. 4. kiadás
161.o.
Fizikai testi okai: Fertőzéses, vagy immunológiai eredetű lehet. Legtöbbször a bélflóra megváltozása okozza. Pszichés okok miatt is kialakulhat. A rostban gazdag ételek túlzott fogyasztása súlyosbítja a tüneteket.

Lelki okai: megrázkódtatás, hevesség, félelem a csalódástól, gyakorlatiasság hiánya, bizonyítási kényszer, álságosság, veszély miatti félelem, megértés iránti vágy, szenvedéshez vonzódás, elfojtott elégedetlenség, tudatalatti konfliktusvágy, tudatalatti félelem a testi szerelemtől, elfojtott érzelmi sebezhetőség, megrázkódtatás miatti szenvedés, veszély miatti félelem.

Mentális okai: ítélőképesség hiánya, elkülönülési szándék, pusztító szándék, spirituális eltévelyedés.

Kéztartása: A bal mutató és középső ujj összeér a jobb hüvelykujj hegyével. A többi ujj legyezőszerűen széttárva. A kezeket a belekkel egy magasságban tartsa. 
A mudrát állva végezze 10 percig, közben mondja el négyszer a megerősítést, majd 4 percig a mantrát! 

Megerősítés: Áradjon az isteni gyógyító energia a mentál világból a mentáltestembe, onnan íródjon át az asztráltestembe, majd a fizikai testembe és egyre erőteljesebben harmonizálja a bélflórámat és a vastagbél-működését, oldja fel hasi fájdalmaimat, szüntesse meg a has puffadását és hasmenését. A legmagasabb áldás  megvalósulása nevében ÁMEN. 

Mantra: ksaoh. A mantrát mély belégzés után hangoztassa: kssaaoohh.

(A zölddel írt szövegrészek Késmárki László könyvéből vett idézetek.)