Hálaadás-mudra


Ez a kéztartás kihat a test kalcium-anyagcseréjére, a mellékvese hormontermelésére. Serkenti az agy tevékenységét. Jó közérzetet, örök fiatalságot, szellemi frissességet, kiegyensúlyozott érzelemvilágot, kellemes kisugárzást biztosít.

Hálaadás-mudra

A 26 mester-mudra egyike. A mester-mudrák napi rendszerességű végzése a jó egészség, az örök fiatalság, a testi-lelki harmónia, a kifinomult érzékelés és a mágikus éberség növelésének kulcsa. A tervszerűen és kitartóan felvett mester-mudrák aktiválják a gyógyító energiákat, feloldják az energiablokádokat, megszüntetik a lelki kiegyensúlyozatlanságot és hangulatingadozást.
Erőt adnak tetteinknek, cselekedeteinknek és belső tisztánlátáshoz vezetnek. A belső erőt külső erővé alakítva a test valamennyi akkumulátorát feltöltik, így jó közérzetet, világos és konstruktív gondolkodást, szellemi frissességet, kiváló koncentrációs képességet és memóriát biztosítanak.

Ujjtartás: A jobb középső ujj a bal kisujj hegyét, a jobb kisujj a bal kisujj tövét érinti, a többi ujj ökölbe görbítve. 5 percig végezze!

Testi hatása: Kihat a test kalcium-anyagcseréjére, a mellékvese hormontermelésére. Serkenti az agy tevékenységét. Jó közérzetet, örök fiatalságot, szellemi frissességet, kiegyensúlyozott érzelemvilágot, kellemes kisugárzást biztosít. Egészséges önbizalmat, nyitott gondolkodást, és a dolgok megvalósításához hatalmas tetterőt ad.

Lelki hatásahálaadás, harmónia keresése, szexuális örömszerzés, belső érzékelés, felfokozott alkotásöröm, biztonságérzet, beteljesedett szexualitás.

Mentális hatása: elmésség, misztikus hajlam.
Mantra: ohe. ooohhheee.


Késmárki László: Gyógyító kéztartások 5.kiadás Ankh kiadó 2017.